Gaudeix de la cuina mediterrània més festa en una discoteca al costat del mar

Si estàs buscant un espai diferent en el qual gaudir d’un sopar i poder allargar la nit fins a la matinada, una bona opció és escollir un local que sigui un restaurant-club. És a dir que en arribar la nit després del sopar te de l’opció de gaudir d’una copa i una estona de ball i diversió.

Els millors productes per gaudir en un ambient únic

A l’hora de triar el  menúpodràs trobar el que més s’adapta als teus gustos. Un menú diari és una bona opció per provar la nostra cuina i gaudir dels ingredients que oferim.

La cuina compta amb productes de proximitat, aquesta classe d’aliments tenen una qualitat més alta, la qual cosa permet cuinar millors plats amb ells. També pots escollir els menús de grups per realitzar qualsevol tipus d’esdeveniment, com per exemple un aniversari o un sopar d’empresa.

Si t’interessa una opció més original i en el teu menjar o sopar aneu a ser 20 persones, pots optar pel menú pica-pica. Una elecció interessant i diferent.

Els vins són molt importants en un menjar, tens una àmplia carta on podràs triar els que més t’agradin. Encara que s’aconsellen els blancs per al peix i els negres per a la carn, sempre pots atrevir-te amb diferents alternatives, que segur que t’encantaran.

Gaudeix de la festa molt prop del mar

En acabar el sopar de vegades ve de gust comptar amb una llarga sobretaula; un cafè o una copa són una bona opció. T’oferim aquesta possibilitat en comptar amb un espai únic en el qual pots gaudir d’unagran varietat de còctels.

Gaudeix de una nit diferent al costat del mar: et permetrà passar una vetllada relaxat en un tipus d’establiment diferent que preval el producte fresc i compta amb la possibilitat d’allargar la vetllada durant tota la nit.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com