Vols escoltar música en directe els caps de setmana?

Vols escoltar música en directe els caps de setmana?

Després de tota la setmana treballant i amb tots els jaleos que tenim (que si nens, caps, obligacions…), els caps de setmana devem dedicar-nos-ho a nosaltres mateix. Tan bé és tenir una ocupació en el qual poder realitzar-te i créixer com a treballador, com dedicar-te temps a tu mateix.

És una de les coses que tots els psicòlegs, i segurament qualsevol persona amb dos dits de front t’aconselli. Dedica’t temps a tu, a fer el que vulguis i amb qui vulguis. Cuida’t i acarona’t.

Per això mateix en el post d’avui t’anem a parlar de la música en directe.

La música en directe

La música en directe que pots escoltar els caps de setmana en el nostre club és una de les millors opcions de la qual pots optar si t’agraden els plans tranquils i de bona qualitat.

Música per a tots els gustos musicals, totes les edats i arribats des de diferents racons del món. A la nostra pàgina web pots trobar tota la nostra varietat musical. També t’anunciem els propers concerts. Tenim diferents plans per a les nits en les quals prefereixis alguna cosa més tranquil i estar de relax i bon rotllo amb els teus col·legues prenent-te alguna cosa i també altres nits tenim grups més moguts amb els quals ballar tota lanit .

Hi ha moltes d’aquestes ocasions en les quals primer et presentem al grup que va a tocar, que és sens dubte el plat fort de la nit i, a continuació, perquè la festa no decaigui i tinguis l’opció de quedar-te fins a més tard ballant i escoltant bona música, tenim també DJ especials per al nostre club.

Tot això tenint en compte que ens trobem just en la costa i pots gaudir de tots els nostres serveis i espectacles en una tarima de fusta que dóna directament al mar.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com