Un lloc on menjar devant del mar a Vilanova i la Geltrú

Un lloc on menjar devant del mar a Vilanova i la Geltrú

Un dels grans atractius de la Costa Daurada és, sense cap dubte, la seva gastronomia, plats elaborats amb els productes més frescos del mar i amb el millor de la terra. Un bon exemple és la gastronomia mediterrània de Vilanova i la Geltrú, de la qual podràs gaudir a La Daurada Beach Club, que t’ofereix l’oportunitat de viure una experiència gastronòmica autènticament mediterrània, en un ambient relaxat i especial. És un lloc ideal per sopar a Vilanova

GAUDEIX DE LA GASTRONOMIA MEDITERRÀNIA DE VILANOVA DAVANT DEL MAR.

La cuina mediterrània de Vilanova és coneguda pel seu caràcter mariner, ja que es compon de plats elaborats amb productes del mar frescos, recollits per les barques al mateix dia en què seran cuinats. D’aquesta manera, els plats conserven tot el sabor i l’essència de la Mediterrània. Tu també podràs gaudir de la cuina elaborada amb productes de proximitat a Vilanova, com ara, els diversos arrossos de la regió, plats locals com el xató, guisats de peix o plats elaborats amb els productes de la terra, com verdures fresques de la zona. I per acabar, descobreix els nostres delicioses postres.

UN AMBIENT RELAXAT I INFORMAL A VILANOVA I LA GELTRÚ

Si busques un lloc especial on sopar a Vilanova vols viure una autèntica experiència mediterrània, com per exemple, menjar davant del mar a Vilanova, a La Daurada Beach Club et convidem a descobrir els nostres plats en un ambient relaxant, davant del mar Mediterrani. Tant per gaudir de l’esmorzar com per celebrar un sopar romàntic a Vilanova, es tracta d’un entorn privilegiat per a descobrir la millor gastronomia de la Costa Daurada.

En definitiva, en la Daurada Beach Club t’oferim els millors sabors de la mà del nostre xef, i el nostre restaurant a Vilanova es troba en un racó davant del mar, on menjar o sopar a Vilanova.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com