Un espai gastronòmic a Vilanova i la Geltrú

Un espai gastronòmic a Vilanova i la Geltrú

Menjar és un plaer si els plats estan ben elaborats i de tant en tant vam provar alguna cosa nova. Ara bé, ¿on és possible degustar cuina mediterrània a Vilanova i la Geltrú? Aquí t’oferim una opció interessant.

Què podem degustar a La Daurada?
La Daurada és un restaurant de cuina típicament mediterrània que pren el producte local com a referència per a l’elaboració dels plats. Estem convençuts que el producte que millor sap és el de proximitat, ja que manté la seva frescor; i, per aquest motiu, apostem, sempre que és possible, per comprar a proveïdors de la zona.

Comptem amb una carta molt completa amb primers, segons i postres. Destaquem els arrossos, el xató i el celler, com a punts forts.

Arrossos
El consum d’arròs al Garraf és tradicional, atès que ja ho menjaven els pescadors com a complement alimentari, encara que durant el segle XX van aparèixer noves formes de preparació. Al restaurant oferim diverses receptes i pots provar-caldós, amb marisc, amb conill o amb verdures.

Xató
El xató és el plat típic de Vilanova i la Geltrú i, encara que es consumeix durant tot l’any, és comú a l’hivern. La seva aparició data de 1899. Consisteix en una amanida d’escarola que inclou diversos peixos (seitons, tonyina, olives i bacallà). Posteriorment, s’afegeix una salsa amb ametlles, avellanes, all, nyores, pa amb vinagre, oli i sal.

Vins
La zona del Gran Penedès està especialitzada en la producció vitivinícola, tant de vins blancs com de negres. Per tant, al restaurant trobaràs diverses varietats perquè les adaptis als teus gustos i cada plat. A més, també comptem amb altres referències nacionals i internacionals.

Conclusió
Si busques un lloc on gaudir del bon menjar i el xef prioritza la innovació i qualitat del producte, a La Daurada podem donar-te aquest servei. Contacta amb nosaltres per reservar taula.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com