L’art de la cuina d’autor

L’art de la cuina d’autor

La nostra carta d’autor és una proposta per qui li vingui de gust provar sabors de sempre elaborats des d’un altre punt de vista. I és que la cuina d’autor en els últims temps ha agafat molta força gràcies a la seva versatilitat, aplicant-li cada cuiner una sèrie de matisos personals que donen caràcter únic a la seva carta .

La cuina mediterranea vista d’una altra manera

La cuina mediterranea és un tipus de cuina de zones properes al mar que porta el seu mateix nom. Al nostre país és un tipus de cuina molt usada, però cada cuiner li aporta uns tocs perquè els mateixos plats de sempre sàpiguen diferent.

El peix, el marisc o les verdures són productes clau si parlem de cuina mediterranea. Una de les formes més comunes de reinterpretar aquesta cuina és mitjançant l’ús de  tècniquesmodernes, les quals permeten jocs de textures i uns matisos únics.

Una altra de les maneres és afegir-li un toc de fusió a través de productes considerats estranys per a aquesta cuina. És un dels punts claus de la cuina d’autor, que el mateix plat tradicional compti amb uns matisos molt diferents en un lloc i en uns altres.

Una altra de les peces importants en la qual ens centrem és l’ús dels coneguts com a productes de proximitat per a les nostres receptes. Es tracta de potenciar als productors locals que treballen amb manyaga cada ingredient. Això permet comptar amb material de primeríssima qualitat.

Els beneficis dels productes de proximitat

Incloure els productes de proximitat en els nostres plats té molts avantatges. La primera és que es tracta d’aliments molt més frescos, ja que es recullen en temporada.

A més, has de saber que consumint aquest tipus d’aliments aconseguim millorar l’economia de la zona, ja que són productes que normalment van del camp directament a la nostra cuina. Nosaltres ho tenim molt present en la nostra carta d’autor.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com