espais

UN ESPAI OBERT A VILANOVA

Coneixes la sensació de llibertat en un vaixell a vela trencant ones sobre el mar?

Així és el nostre Beach Club de Vilanova i la Geltrú un espai obert, mediterrani i completament sobre el mar. Està dividit en diferents espais que encerclen diferents ambients i moments. Una terrassa on es respira la pau de l’horitzó, felicitat i bon ambient amb matisos musicals, i on després d’una posta de sol única en tota la costa de Barcelona, tot el Beach Club es transforma per donar diferents opcions per sopar. Moment dolç que conclou en la gresca de la nit quan ens convertim en una discoteca de diferents estils de música o celebrem un concert.

TERRASSA

Pot dividir-se en tres ambients.
Camaleònica, sensual, plena de vida i de música, sobre el mar i orientada completament a la posta de sol.
La pots deixar de conèixer?

La Terrassa és un espai obert que es pot dividir en tres zones: una primera amb escenari i taules; una segona entre bancs de fusta i taules; i una tercera més recollida i totalment sobre el mar, LA TINTORERA, que compta amb escenari, escales de fustes orientades a la posta de sol i balineses per gaudir de moments màgics davant el mar.

A l’espai principal hi ha servei de restaurant informal, on la carta ens ofereix un servei de tapes més extensa que altres anys i una especialització en hamburgueses de carn 100% ecològica acompanyades de diferents combinacions perquè els amants de la carn tinguin la seva cita periòdica a La Daurada. Una altra carta singular és la dels nostrescocktails. A més a més, la terrassa disposa de diferents programacions autòctones de música en directe amb actuacions de djs, prenent especial rellevància la POSTA DE SOL.

DISCOTECA

Música de tots els temps, amb bases electròniques, pop del bo i temes de reggaeton que mantindran a tots els feligresos ballant al compàs que marquin els nostres Dj´s.

La pista central, a banda de ser un espai multifuncional que permet qualsevol tipus d’esdeveniment, és coneguda perquè pel seu escenari han passat artistes que han fet feliç a tot tipus de públic. Rosario, Macaco, Chambao, Antonio Orozco, Los Sírex, Jorge Drexler, Manel, Love of Lesbian, Supersubmarina, Muchachito, Els Pets, Antonio José, Blaumut, Els Catarres, alguns dels concerts del Festival Vida, Els Raggatuning o Abraham Mateo, entre d’altres, ja formen part de moments llegendaris viscuts a La Daurada.

D’altra banda, també s’han celebrat actuacions com les de David Guapo, Santi Millán i Javi Sancho, José Corbacho o Toni Albà, així com festivals benèfics, sessions de fitness o sessions de cinema. Però el principal atractiu de cada cap de setmana són les més de 3000 persones que passen una nit de festa ballant a la nostra PISTA CENTRAL al ritme del nostre dj resident Dj Lagarto, amb unes sessions on sonen bases electròniques, novetats de pop i reggaeton, i els èxtis dels 80’s i 90’s.

PISTA CENTRAL

La pista central aguanta durant tota la temporada estiuenca el batec de La Daurada des de les 23h fins a la matinada, acollint grans tràfics de públic que balla a les ordres Dj Lagarto, el nostre resident.

Música de tots els temps, amb bases electròniques, pop del bo i temes de reggaeton que mantindran a tots els feligresos ballant al compàs que marquin els nostres Dj’s.

MIRADOR

El restaurant es transforma a discoteca per donar encara més diversió amb altres estils de música com soul, house i deep-house amb tocs funkies i jazzies. Sessions ineludibles d’estiu.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com