Gaudeix de la música aquest estiu

Gaudeix de la música aquest estiu

Els estius han de gaudir-se al costat del mar, prenent el sol i provant els millors restaurants i locals de moda. Doncs, què passa si a això li afegim una llista de concerts en vilanova i la geltru de la millor música actual?

La música és un factor que no ha de faltar mai i molt menys a l’estiu. Ajuda a un a mantenir-se content i allunyat dels problemes. I, si a això li afegim el factor de cantar a pulmó envoltat de gent, no existeix un pla millor.

Autors nacionals com Beu o el Kanka t’esperen perquè comparteixis amb ells un gran record en una calorosa nit d’estiu, on gràcies a les seves lletres, deixaràs el món enrere i gaudiràs alhora que balles.

A més, si vols continuar la festa i seguir ballant, sempre pots accedir a la discoteca més propera fins que arribi el final de la nit.

I, què passa si et dic que també podries gaudir d’un festival musical? No tens per què conformar-te amb solament veure a un artista quan pots delectar-te amb la música de molts d’ells, avanci, reserva ja les teves entrades!

Tot això acompanyat d’un bon sopar

És estiu i, per això, gasta una mica del que hagis anat estalviant durant l’any. Recorda que no és dolent oferir-te un capritx i, què millor capritx que una nit de concerts acompanyats d’un bon sopar o menjar on poder gaudir de la cuina autòctona?

Durant un dia almenys vaig donar adéu a la cuina, a quedar-te a casa i sorprèn-te amb les manyagues i autocuidados que et mereixes.

Així que, tens clar on vas a passar les teves vacances aquest any? No ho dubtis, reserva ja el teu allotjament i adquireix les teves entrades per als concerts en vilanova i la geltru. Aquest estiu està dissenyat perquè ho visquis al màxim.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com