Balla al costat del mar i gaudeix de la posta de Sol La Daurada Beach

Balla al costat del mar i gaudeix de la posta de Sol La Daurada Beach

Quantes vegades has pensat en anar a un local en què puguis gaudir d’unes vistes espectaculars prenent una copa? Si t’ho has preguntat en diverses ocasions, La Daurada Beach Club podria ser el local que estàs buscant.

La sala

Aquest club ofereix el millor ambient, amb música per a tots els gustos i de tots els temps en una situació immillorable. Està situada en primera línia, pràcticament sobre del mar, el que permet gaudir de la posta de sol mentre balles, prens una copa i et relaxes en companyia dels teus amics o parella.

Compta amb tres fantàstics espais en què gaudir de la vetllada. A la terrassa et pots asseure còmodament a prendre una copa o xerrar. Si el que vols és ballar, la pista central és la millor opció sens dubte. Si el que vols és veure la posta de sol, et recomanem que visitis el mirador.

BALLA AL COSTAT DEL MAR

Escoltaràs la música electrònica, el millor pop de tots els temps i temes de reggaeton que et faran ballar sense parar. Per als més melòmans, organitzem festes dedicades a diferents èpoques en què sonen els millors temes. La nostra programació és variada i d’alta qualitat, pensada per al públic més exigent. Hem organitzat festes dels 80 i dels 90, sessions especials de Nadal i Cap d’Any, en què no han parat de sonar les millors melodies.

AGENDA DE CONCERTS

A més de discoteca, la pista central és un espai multifuncional que acull espectacles de música en viu.

La sala ha acollit els directes de diversos artistes importants del nostre país. També ha col·laborat amb el Festival Vida amb diversos dels concerts inclosos en la seva programació. I la intenció és seguir omplint l’agenda d’espectacles musicals de la millor qualitat en el marc incomparable que aquesta sala ofereix.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com