Avís Legal

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen els dades identificatius de l’empresa:

Razón social: ONA BEACH CLUB SL CIF: B65760886
Direcció: PL TRAJO DE GARBI S / N 08800 – VILANOVA I LA GELTRU – BARCELONA
Telèfon: 938 159 820 Correu electrònic: info@ladauradabeachclub.com

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.
Aquí ha d’introduir les dades d’inscripció registral de l’empresa, (tom, folio, secció, full).

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre ONA BEACH CLUB SL amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola.

USUARI I ACCÉS D’USUARIS.
El Usuario queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb ONA BEACH CLUB SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i els codis són propietat de ONA BEACH CLUB SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ONA BEACH CLUB SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (ENLLAÇOS).
ONA BEACH CLUB SL es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en els seus pàgines web, podent limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a determinats usuaris. ONA BEACH CLUB SL no assumeix cap responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pot accedir per enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ONA BEACH CLUB SL. La presència d’enllaços a les pàgines web de ONA BEACH CLUB SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggerència, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Plaça del Trajo de Garbí, S/N Port sportiu
08800, Vilanova i la Geltrú (BCN)
Telèfon: +34 938 159 820
Mail: info@ladauradabeachclub.com